Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia din cauza căreia Marian Godină a vrut să demisionze este consilier județean PSD. Poliția Română a sesizat Parchetul în cazul IPJ Brașov

Marian Godina

Directoarea Crucii Roșii Brașov, Luana Minea, femeia care l-a reclamat pe polițistul Marian Godină superiorilor din IPJ Brașov, este consilier județean al PSD. Scandalul generat de reclamația pe care aceasta a făcut-o a dus la un control-fulger la IPJ Brașov, în urma căruia Direcția de Control Intern al IGPR a sesizat Parchetul.

Potrivit ultimei declarații de avere postate pe site-ul Consiliului Județean Brașov, Minea are două terenuri, 3 apartamente și două autoturisme - o Dacie și un Audi. La capitolul venituri, Minea declară o pensie de 31.020 de lei, salariul de consilier județean de 17.339 de lei, dar și remunerația pentru funcția de director al Crucii Roșii Brașov, în valoare de 28.813 lei. Din păcate, darnicul - de obicei - internet nu oferă prea multe informații despre CV-ul Luanei Minea, respectiv studiile pe care aceasta le-a urmat sau funcțiile pe care le-a ocupat de-a lungul timpului. Potrivit ziarului local Expresul, Minea a fost șef PSD Brașov, în perioada în care Mircea Geoană era șeful social-democraților iar soția sa președinte al Crucii Roșii.

Susținătorii lui Godină se mobilizează online

În schimb, pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia șefei Crucii Roșii și care, la momentul redactării acestui articol, strânsese deja peste 3.300 de semnături. Semnatarii nu au fost zgârciți nici în comentarii:

„M-am săturat de pile și nepotisme”

„Rușine că abuzați de o funcție care se asociază cu nobila și smerita instituție Crucea Roșie!”

„Am semnat această petiție pentru că mă scârbește impostura”

„Sunt mamă de polițist și știu cât de greu este să fii un om integru în acest sistem! Am un fiu de vârsta lui (Marian Godina - n.red) și mereu se lovește de astfel de situații”

„Vrem să scăpăm de aceste căpușe! Să susținem un polițist care face cinste instituției!”

Acestea sunt doar o parte din cele aprape 350 de comentarii care însoțesc petiția prin care se cere demisia Luanei Minea. Susținerea lui pe care internauții i-au oferit-o în mediul virtual nu se oprește însă aici. Pe lângă comentariile de încurajare de pe contul de Facebook al polițistului, sute de susținători virtuali ai lui Godină au comentat la ultima postare a Poliției Române de pe pagina de socializare. Este vorba despre o fotografie care infățisează o tânără polițistă zâmbind și care este însoțită de mesajul „Vă dăruim un zâmbet!”. Postarea a adunat rapid aproape 100 de comentarii, cele mai mult făcând referire la Marian Godină, motiv pentru care Poliția Română s-a văzut nevoită să revină cu un mesaj pe această temă, anunțând că a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov în urma anchetei desfășurate astăi la IPJ Brașov:

„Dragi prieteni de pe Facebook, Apreciem solidaritatea arătată față de colegul nostru Marian Godină și pentru a răspunde ,,sesizărilor" primite astăzi de la voi, precizăm că: Marian Godină nu a făcut obiectul controlului demarat, în această dimineață, la I.P.J. Brașov. Acest control a vizat lămurirea aspectelor semnalate în spațiul public. După efectuarea primelor verificări de către Direcția Control Intern din I.G.P.R., a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. Vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de Poliția Română și vă asigurăm că toate opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi. O seară frumoasă!”.

Citește și: Godină a revenit asupra demisiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.