Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia din Suceava, rănită într-o explozie, a fost adusă la Spitalul Floreasca

alerta

Femeia din judeţul Suceava rănită joi într-o explozie a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, ea fiind intubată şi ventilată mecanic. "Prezintă arsuri pe 30% suprafaţă corporală, pe torace şi o parte din abdomen. Este intubată şi ventilată. Noi o investigăm, va fi dusă la sala de operaţii şi apoi în secţie", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Hînţăşti, a fost rănită într-o explozie produsă de la o acumulare de gaze de la butelie, probabil când a încercat să aprindă lumina sau aragazul, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

În locuinţă se mai aflau soţul femeii şi doi copii, aceştia din urmă suferind atac de panică. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Iniţial, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

La faţa locului au intervenit două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Suceava şi un echipaj de Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Potrivit lui Alin Găleată, imobilul în care s-a produs explozia, cu parter şi mansardă, a fost afectat în special în zona exploziei, respectiv bucătărie, baie şi un hol, iar doi dintre pereţii rămaşi în picioare şi care prezentau pericol de prăbuşire au fost demolaţi de către pompierii militari.

S-au mai înregistrat avarii la trei locuinţe învecinate şi la două autoturisme parcate în zonă, fiind afectate uşi, ferestre şi faţadele caselor şi elemente de caroserie la maşini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.