Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Femeia' - Expoziție internațională cu lucrări realizate de femei din nouă ţări, la Oradea

FDVPDR
fata femeie

Asociaţia Euro Foto Art vernisează, marţi, în Cetatea Oradea, Salonul Internaţional de artă fotografică "Femeia", dedicat zilei de 8 Martie, o expoziţie care cuprinde 72 de imagini realizate de artiste din nouă ţări.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, la această ediţie a salonului au fost înscrise 180 de imagini monocrom şi color, din 18 organizaţii partenere ale asociaţiei orădene, din Italia, Serbia, Slovacia, Malta, România, Ungaria, Arabia Saudită, India şi Japonia.

Curatorul asociaţiei a acceptat 72 de fotografii, de o valoare artistică deosebită, care prezintă femeia în diferite ipostaze: mamă, partener de viaţă, adolescentă sau bunică etc.

"Sunt impresionat de valoarea artistică a exponatelor. Pentru această ediţie s-au pregătit mai mult artistele fotograf din Arabia Saudită, Japonia, România şi Ungaria, care au trimis colecţii foarte valoroase din punct de vedere artistic. La ediţia a VIII-a a Salonului Internaţional participă în premieră şi artistele din cadrul Asociaţiei Fotografilor Maghiari din Bazinul Carpatin, care au trimis imagini deosebite", a spus Ştefan Tóth István, preşedintele Asociaţiei Internaţionale "Euro Foto Art" şi curatorul expoziţiei, potrivit Agerpres.

Vernisajul expoziţiei "Femeia" va avea loc marţi, 8 martie, ora 16, în Galeria "Euro Foto Art, din cadrul Muzeului Oraşului Oradea, secţie a Muzeului Ţării Crişurilor, şi va fi transmis online pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

Momentele muzicale vor fi oferite de către managerul Grupului Cameral "Duo Varadiensis" Oradea, artistul Thurzó Sándor József (la violă), care va interpreta mai multe piese compuse de muzicieni femei, precum "Sicilienne de Maria" de Theresia Paradis, "Melody" de Liana Alexandra sau "Cântec" de Patrícia Tavares.

Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 6 aprilie, de marţi până duminică, între orele 9 - 17 (luni închis). Imaginile expuse se pot admira şi pe site-ul asociaţiei internaţionale: https://www.eurofotoart.com/efa-exhibition-salons/woman/2022/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.