Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie căutată pentru trafic de persoane, depistată la controlul de frontieră la Albiţa

O femeie din Republica Moldova, căutată de autorităţi deoarece avea de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea pentru trafic de persoane, a fost depistată la controlul de frontieră în PTF Albiţa, potrivit agerpres.ro.

"Pe data de 22 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, o femeie, cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 42 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele persoanei este emisă, la data de 14.06.2019, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare, de către autorităţile române, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de persoane, pe teritoriul României", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Femeia depistată la frontieră a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.