Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie cercetată sub control judiciar pentru înşelăciune

telem.ro
inselaciune

O femeie este cercetată sub control judiciar pentru înşelăciune, pentru că ar fi determinat o persoană să-i plătească sume cuprinse între 15.000 de lei şi 50.000 de lei, în schimbul promisiunii că-i va facilita încheierea unor contracte de publicitate cu firme producătoare de cosmetice, suma totală remisă fiind de aproximativ 170.000 de lei, potrivit Agerpres.

Pe 1 februarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, informează Poliţia Capitalei.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Din datele şi probele administrate în cauză în perioada 2021 - până în prezent de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1 a rezultat presupunerea rezonabilă că o femeie ar avea preocupări de natură infracţională.

Cercetările au fost declanşate la momentul când o persoană a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, pe parcursul anului 2021, femeia ar fi indus-o în eroare, determinând-o să-i plătească suma totală de 170.000 de lei, în schimbul promisiunii că-i va facilita încheierea unor contracte de publicitate cu firme producătoare de cosmetice.

"Întrucât persoana vătămată urma să-i remită o nouă sumă de bani, s-a stabilit o întâlnire cu bănuita, iar la data de 31 ianuarie femeia a fost prinsă în flagrant imediat după ce a solicitat şi primit de la persoana vătămată suma de 14.900 de lei, urmând ca aceasta să o sprijine în încheierea unui contract cu o firmă de cosmetice", arată sursa citată.

Femeia a fost imobilizată şi condusă la sediul subunităţii pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinută.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, faţă de cea în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.