Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie de 31 de ani, arestată la domiciliu, după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit - Ea era în stare avansată de ebrietate când a comis fapta

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

O femeie în vârstă de 31 de ani din judeţul Galaţi a fost arestată la domiciliu după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit. Anchetatorii au stabilit că ea se afla în stare avansată de ebrietate la momentul comiterii faptei, potrivit news.ro

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au anunţat, marţi, că procurorii au deschis dosar penal pe numele unei femei de 31 de ani, din localitatea Aldeşti, comuna Berşeti-Meria, judeţul Galaţi, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.
“În seara de 17.12.2023, în jurul orei 19:00, aflându-se în locuinţa comună din localitatea Aldeşti, comuna Bereşti-Meria, pe fondul unui conflict spontan, fiind într-o avansată stare de ebrietate, i-a aplicat soţului ei o lovitură cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i un traumatism abdominal grav”, au precizat procurorii.
Femeia a fost prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, dar Tribunalul Galaţi a decis luarea măsurii arestului la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.