Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie ÎNJUNGHIATĂ de concubin pe stradă, sub ochii băiatului de 6 ani: Jandarmi aflați în timpul liber au intervenit, dar femeie a murit

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

O femeie de 30 de ani din localitatea Livezeni a fost înjunghiată, joi, pe o stradă din Târgu Mureş, de concubinul ei, sub ochii copilului lor de doar şase ani, însă în ciuda intervenţiei a trei jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă care se deplasau la serviciu, viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată, anunță AGERPRES.

"Astăzi, în jurul orei 8,40, un echipaj de jandarmi s-a sesizat din oficiu cu privire la producerea unei agresiuni, pe o stradă din municipiul Târgu Mureş. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, de 30 de ani, din comuna Livezeni, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 48 de ani. În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînţelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta şi cu un obiect înţepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului. Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl priveşte pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii nu au fost sesizaţi anterior cu privire la eventuale fapte asociate violenţei în familie în ceea ce priveşte cele două persoane.

"Cauza se află în urmărirea proprie a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului. Totodată, în ceea ce îl priveşte pe minor, acesta se află în îngrijirea bunicilor, cazul urmând a fi supus atenţiei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului Mureş, în vederea luării măsurilor ce se impun", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) Târgu Mureş a arătat, într-un comunicat de presă, că, joi dimineaţă, trei jandarmi din cadrul instituţiei, în timp ce se deplasau către locul de muncă, au observat pe o stradă două persoane, un bărbat şi o femeie, care aveau un comportament violent, iar unul dintre jandarmi a văzut că bărbatul avea asupra sa un cuţit la vedere.

Citește și: Odată cu Victor Costache, și spitalele private fac un pas în spate, în plină pandemie: Persoanlul non-critic, băgat în șomaj tehnic

"Jandarmii s-au întors din drumul lor, moment în care bărbatul a înjunghiat femeia iar la strigătele colegilor acesta a fugit. Doi dintre colegi au alergat după agresor, în timp ce un alt coleg a acordat primul ajutor femeii, aproape inconştientă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor medical. Cei doi colegi au reuşit să-l prindă pe individ, după care au trecut la imobilizarea acestuia, luându-i totodată şi cuţitul pe care îl avea în posesie, observând faptul că era în stare de ebrietate. În timp ce echipajul de salvare prelua cele două persoane, alţi doi colegi care au ajuns la locul faptei au aflat de la agresor că cele două persoane şi-au lăsat copilul într-o maşină aproape de pădurea de lângă oraş. Jandarmii au pornit în căutarea autovehiculului pe care l-au descoperit pe o stradă laterală iar în maşină era un minor, care plângea, fiind foarte speriat", a precizat GJM Târgu Mureş.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Jandarmii au intrat în dialog cu copilul pentru a-l linişti, după care de pe telefonul acestuia au luat legătura cu un vecin pentru a avea cine să rămână cu minorul până la clarificarea situaţiei, a mai arătat GJM Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.