Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care și-a UCIS cei doi copii, după ce i-a bătut crunt, va fi expertizată psihiatric

psihiatru

Femeia în vârstă de 28 de ani din satul Ruşor, comuna Copalnic Mănăştur, care e suspectată că şi-a ucis cei doi copii, unul de un an şi opt luni, iar celălalt de patru luni, urmează să fie audiată de procurori după efectuarea unei expertize neuropsihiatrice, a declarat joi, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, anunță Agerpres.

"Persoana urmează a fi audiată în calitate de suspect, abia la terminarea expertizei neuropsihiatrice (...) Deocamdată, în prezenţa avocatului i s-au adus la cunoştinţă faptele săvârşite. Din discuţiile purtate cu medicul de familie reiese că avea un comportament absolut normal şi se preocupa de creşterea celor doi copii. E greu de spus în acest moment ce anume s-a întâmplat (...) Vorbim, totuşi, de cazul unui om tânăr", a spus procurorul Bogdan Gabor.

Procurorul de caz a dispus internarea femeii la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea expertizei neuropsihiatrice.

Totodată, necropsia celor doi copii efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a stabilit că decesul acestora a fost unul violent, în urma loviturilor primite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.