Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie ucisă în Suedia la un eveniment politic: a fost măcelărită cu un cuțit în apropierea locului în care erau susținute discursurile

Newsbug.org
scena crimei crima police

Poliţia suedeză a anunţat miercuri că o femeie de circa 60 de ani a fost ucisă într-un atac cu cuţitul în plină zi pe insula Gotland, unde principalii responsabili politici ai ţării s-au reunit pentru o săptămână, relatează AFP şi Reuters, arată Agerpres.

"Din nefericire, pot să vă anunţ că o femeie a murit în urma rănilor suferite", a declarat Fredrik Persson, şeful poliţiei Gotland, în cadrul unei conferinţe de presă în care a precizat că agresiunea s-a produs cu puţin timp înainte de ora 14.00 (12.00 GMT).

El a adăugat că un bărbat de 33 de ani a fost arestat la puţin timp după atac, dar a refuzat să avanseze un eventual motiv al agresiunii.

Şeful Poliţiei Gotland, Fredrik Persson, a anunţat într-o conferinţă de presă că un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat la scurt timp după atac, relatează News.ro.

Însă el a refuzat să se exprime cu privire la mobilul atacului.

”O anchetă aprofundată este în prezent în curs. Este vorba despre stabilirea mobilului şi antecedentelor persoanei arestate”, a declarat el.

Anchetatorii examinează o sere de probleme, ”deoarece acest lucru s-a întâmplat într-un loc public, unde era multă lume, în centrul Visby, în mijlocul zilei”, a adăugat el.

Potrivit poliţiei, femeia a fost înjunghiată în apropierea locului în care lidera Partidului de Centru, Annie Loof, susţinea un discurs.

De asemenea, poliţia a precizat că nu există indicii privind alte ameninţări asupra festivalului.

Cotidianul Aftonbladet a relatat, citând surse, că bărbatul are legături cu o organizaţie neonazistă.

Festivalul politic care durează o săptămână este un eveniment anual care atrage mii de participanţi şi în cadrul căruia politicienii susţin discursuri şi discută liber cu alegătorii şi turiştii, notează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.