Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Fenomenul SUPER GLUE' în PNL - Ciprian Ciucu anunță că Nicușor Dan ar fi pe NICĂIERI dacă el demisioneză din PNL

www.facebook.com
ciprian ciucu

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, care este şi primar al Sectorului 6, anunţă că reflectează la o eventuală demisie din partid, după ce formaţiunea a decis să negocieze guvernarea cu PSD. ”Ceea ce mă ţine este că fără mine alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în câteva zile”, afirmă primarul, care şi-ar pierde mandatul în cazul demisiei din partidul din partea căruia a fost ales. Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, a comentat la o postare pe Facebook care făcea referire la opţiunile pe care le are, după ce PNL a decis să negocieze guvernarea cu PSD.

Citește și: Ciprian Ciucu INTRĂ TARE în PLINE NEGOCIERI dintre PNL și PSD: Premier trebuie să fie Florin Cîțu

Postarea vorbea despre demisia din partid – care ar duce la pierderea mandatului - sau opoziţie pe faţă la deciziile pe care le iau liberalii, care ar duce, însă, la pierderea finanţării de la bugetul de stat. ”M-am gândit. Şi mă gândesc. Ceea ce mă ţine este că fără mine, şi ştiu ce vorbesc, alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în câteva zile. Nicuşor Dan ar fi pe nicăieri în acest context şi 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”, a scris Ciucu.

Mai mulţi lideri PNL nu au dorit să îşi exprime deloc opţiunea în privinţa unei guvernări cu PSD, în şedinţa de luni seara a conducerii partidului, în timp ce 48 au fost clar în favoarea unei guvernări cu PSD.

Interesant este că nici preşedintele partidului, Florin Cîţu, nu şi-a exprimat explicit votul, deşi el este cel care a cerut colegilor să se pronunţe în legătură cu o negociere cu PSD.

S-au opus unei negocieri cu PSD Organizaţia Bucureşti, prin vocea lui Ciprian Ciucu, filiala Sector 1, prin Sebastian Burduja, Sectorul 6, Tulcea, Vrancea, Dâmboviţa, Giurgiu, Covasna, Bistriţa, Braşov, Brăila, Ludovic Orban, Antonel Tănase.

Au fost şi lideri care nu au dorit să se exprime, precum Marcel Vela de la Caraş-Severin, Gigel Ştirbu, de la Olt, Eugen Pîrvulescu, de la Teleorman, sau Doljul, Harghita şi Galaţiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.