Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Feribot cu peste 100 de persoane la bord, scufundat în Indonezia

feribot

Un feribot cu peste o sută de persoane la bord s-a scufundat luni în lacul Toba, aflat pe insula Sumatra din Indonezia, relatează BBC.

Autoritățile indoneziene au declanșat operațiunea de căutare a persoanelor dispărute, dar au fost nevoite să se oprească. Conform Reuters, căutările vor continua miercuri. Momentan, 18 persoane au fost găsite în viață, informează mediafax.

Feribotul era autorizat să transporte maxim 60 de persoane, dar în momentul accidentului la bord se aflau aproximativ 130 de persoane. Accidentele maritime sunt frecvente în Indonezia, întrucât standardele de siguranță nu sunt luate în serios, menționează BBC.

Operațiunea de salvare este una dificilă din cauza ploii și a vântului puternic. Între timp, mulți oameni și-au raportat rudele dispărute și așteaptă finalizarea operațiunii, conform Reuters.

Lacul Toba are 450 de metri adâncime și s-a format în depresiunea creată de o erupție vulcanică, fiind o destinație populară în rândul turiștilor. Zona este aglomerată în această perioadă, cu ocazia sărbătorii naționale islamice Eid al-Adha, Sărbătoarea Sacrficiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.