Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fernando Torres a spus adio fotbalului: a disputat ultima partidă oficială din carieră

captura TV
accidentare Fernando Torres

Fernando Torres (35 de ani) a disputat ultima partidă din carieră, vineri. Atacantul a fost integralist pentru Sagan Tosu, în meciul contra lui Vissel Kobe, scor 1-6, din prima ligă a Japoniei, anunță MEDIAFAX.

Ultima partidă oficială din cariera lui Torres a fost una de tristă amintire, în ceea ce priveşte rezultatul. Echipa sa a fost învinsă clar de Vissel Kobe, o formaţie pentru care au evoluat Andres Iniesta, David Villa sau Thomas Vermaelen. Yamauchi şi Furuhashi, ambii cu câte o dublă, şi Tanaka şi Iniesta, ultimul din penalty, au fost marcatorii celor şase goluri ale lui Kobe. Pentru Sagan Tosu, golul de onoare a fost înscris de Kanai, în minutul 79.

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

La un an după ce s-a despărţit de fotbalul european, plecând de la Atletico Madrid, Fernando Torres a decis să-şi închie cariera de fotbalist în Japonia. La final, atacantul a susţinut un discurs în faţa fanilor.

“Îi mulţumesc preşedintelui pentru eforturile făcute pentru a mă aduce în Japonia. Le mulţumesc colegilor pentru ceea ce m-au învăţat şi pentru că m-au ajutat să mă adaptez din prima zi. Au fost foarte importanţi pentru mine, chiar şi în momentele grele, când am luptat pentru evitarea retrogradării. Le mulţumesc tuturor celor prezenţi aici şi celor care nu au putut ajunge”, a spus Torres, potrivit Marca.

La final, Torres a primit buchete de flori din partea soţiei şi a copiilor săi, iar Andres Iniesta, fost coleg în naţionala Spaniei, a asistat emoţionat la ceremonia de retragere. Cei doi foşti rivali din campionatul Spaniei s-au îmbrăţişat, luându-şi la revedere.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții

Fernando Torres este un produs al academiei lui Atletico Madrid, club la care a evoluat în două perioade, cea imediat de după juniorat (2001-2007) şi alta apărută la finalul carierei (2015-2018). La formaţia din capitala Spaniei, atacantul a jucat în 350 de meciuri, a înscris 121 de goluri şi a câştigat Europa League.

Cariera lui Torres a fost marcată şi de experienţele avute în Anglia, la Liverpool şi Chelsea, cu ultima reuşind să câştige Liga Campionilor. De asemenea, acesta a mai evoluat pentru AC Milan şi Sagan Tosu.

La naţionala Spaniei, Torres a strâns 110 de selecţii şi 38 de goluri, câştigănd Campionatul Mondial din 2010 şi Campionatele Europene din 2008 şi 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.