Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festival trecut în MEDIU DIGITAL după izbucnirea pandemiei cu coronavirus - Despre ce eveniment este vorba

www.seriesmania.com
Serie Mania Festival

Festivalul din universul serialelor "Series Mania" din Lille (Franţa) a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat marţi organizatorii care au precizat că va fi lansată o platformă digitală ce va permite profesioniştilor să acceadă la unele elemente cheie ale concursului, relatează EFE, citată de Agerpres.

Directoarea generală a festivalului francez, Laurence Herszberg, a informat într-un comunicat că platforma va fi deschisă între 25 martie şi 7 aprilie, iar accesul la acest nou instrument va costa minimum 90 de euro.

Citeşte şi: COVID-19 îi sperie și pe teroriști: Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa

Pe această platformă, profesioniştii vor putea accede la rezumatele video a câtorva dintre proiectele care au fost selectate pentru unele secţiuni.

Festivalul "Series Mania" trebuia să aibă loc în acest oraş din nordul Franţei în perioada 20 - 28 martie, iar în cadrul său era prevăzută vizionarea în premieră a serialului spaniol "Patria", adaptare pentru micul ecran a cărţii cu acelaşi nume a scriitorului Fernando Aramburu.

"Patria" este un serial produs de HBO Europe care prezintă un emoţionant parcurs prin ultimii 30 de ani de istorie sângeroasă a Ţării Bascilor (nordul Spaniei) din perspectiva a două prietene şi a familiilor lor, despărţite după ce soţul uneia dintre ele a fost ucis de gruparea teroristă ETA. Serialul, care va fi lansat la 17 mai pe HBO în peste 60 de ţări, are o distribuţie numeroasă în frunte cu actriţele Elena Irureta şi Ana Gabarain, care le vor interpreta pe Bittori şi Miren, cele două prietene şi protagoniste.

Festivalul "Series Mania", care reuneşte anual - potrivit organizatorilor - 80.000 de vizitatori şi 3.000 de profesionişti, şi-a anunţat anularea pe 11 martie, în cadrul măsurilor adoptate de guvernul francez pentru a frâna extinderea coronavirusului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.