Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de Film de la Veneţia continuă pregătirile pentru ediţia 77 şi exclude o variantă online

vivovenetia.com
festivalul de la venetia

Festivalul de Film de la Veneţia continuă pregătirile pentru ediţia cu numărul 77, care este programată să aibă loc în prima jumătate a lunii septembrie, şi exclude o variantă online, scrie Variety.

Un purtător de cuvânt al evenimentului a declarat luni: „Festivalul de Film de la Veneţia nu poate fi înlocuit cu un eveniment online. Există, desigur, posibilitatea să folosim tehnologia în cazul anumitor iniţiative. În prezent, este prea devreme ca asta să fie decis”, conform News.ro.

În weekend, directorul artistic al festivalului, Alberto Barbera, a declarat pentru agenţia de presă ANSA că nu ia în calcul opţiunile digitale.

Barbera a făcut acest comentariu după ce, săptămâna trecută, directorii Festivalului de la Toronto, Joana Vicente şi Cameron Bailey, au spus că vizează ambele variante pentru evenimentul lor programat tot în septembrie - la faţa locului şi online.

„Toronto este un alt tip de festival, incomparabil cu Cannes sau Veneţia”, a spus Barbera. El a menţionat că echipa sa lucrează la fel ca în anii trecuţi, însă, momentan, „nu putem oferi detalii clare despre viitor”, în afara faptului că Veneţia nu ia în calcul renunţarea la aspectul fizic al evenimentului.

În prezent, Italia este în carantină din cauza epidemiei de Covid-19, iar în ultimele zile a înregistrat o scădere a numărului de noi cazuri depistate şi al deceselor.

Ediţia de anul acesta a celui mai longeviv festival de film din lume ar trebui să aibă loc între 2 şi 12 septembrie, iar actriţa Cate Blanchett să conducă juriul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.