Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Naţional de Improvizaţie 2020, programat să aibă loc la Casa Universitarilor din Bucureşti, a fost mutat în spaţiul virtual

outinmures.ro
improvizatie la alma

Ediţia a opta a Festivalului Naţional de Improvizaţie, programată să aibă loc la Casa Universitarilor din Bucureşti în perioada 22 - 25 octombrie, a fost mutată în spaţiul virtual.

Cele 15 spectacole de improvizaţie, din genuri diferite, selectate de jurii specializate, vor fi transmise pe Eventbook.ro, potrivit news.ro.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

Comenzile online sunt limitate la un singur bilet achiziţionat de pe o adresă de e-mail, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziţia biletului.

Biletele puse în vânzare de miercuri sunt valabile pentru câte o repriză de 90 de minute care include două spectacole. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Grupul Les Elephants Bizarres va participa de asemenea la ediţia online !MPRO 8, cu un concert special.

Citește și: ANALIZĂ MĂSURI NOI propuse de Guvern pentru românii cu restanțe la plata datoriilor, din cauza pandemiei

Persoanele care au achiziţionat bilete sau abonamente la preţurile publicate anterior vor fi contactate de Eventbook şi pot solicita rambursarea contravalorii acestora, dacă nu doresc să participe online sau să îşi manifeste dorinţa de a susţine în continuare festivalul solicitând link-ul transmisiilor online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.