Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Tribeca: Taylor Swift şi Jennifer Lopez se numără printre starurile de pe afişul evenimentului

bravonet.ro
Taylor Swift

Un documentar despre Jennifer Lopez, o reunire a echipei filmului "Heat" şi o discuţie cu cântăreaţa de mare succes Taylor Swift se numără printre cele mai importante momente de pe agenda Festivalului Tribeca, a cărui ediţie din 2022 va debuta miercuri, informează Reuters.

Jennifer Lopez urmează să asiste la proiecţia filmului "Halftime", un documentar despre viaţa şi cariera artistei americane, care va deschide cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Tribeca din New York, potrivit Agerpres.ro.

Un alt moment important din programul festivalului newyorkez va avea loc atunci când unul dintre fondatorii săi, actorul Robert De Niro, se va reuni cu un alt star din distribuţia filmului "Heat", Al Pacino, precum şi cu directorul peliculei, Michael Mann, pentru a sărbători împreună locul special pe care această producţie din 1995 îl ocupă în istoria industriei cinematografice.

"A fost un film la care am muncit din greu. Michael Mann este un regizor foarte special. El vrea ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel şi are dreptate să îşi dorească acest lucru. De aceea este atât de special acest film", a declarat Robert De Niro.

Rapperul Lil Baby va urca pe scenă după premiera filmului său "Untrapped", la fel şi Machine Gun Kelly după proiecţia filmului său "Taurus".

Cântăreaţa Taylor Swift, fostul campion de tenis John McEnroe şi activistul pentru drepturi civile Al Sharpton vor participa la o discuţie despre propriile lor filme în cadrul seriei de evenimente "Tribeca Talks".

Ediţia din acest an a Festivalului Tribeca va avea loc în perioada 8-19 iunie şi va proiecta aproximativ 110 filme din 40 de ţări, inclusiv documentare despre dreptul la avort, reparaţii post-coloniale şi libertatea presei.

"Am analizat multe dintre aceste filme privind către un public mai larg", a declarat cofondatoarea festivalului newyorkez, Jane Rosenthal.

"Ai putea să afli ceva pe care nu l-ai fi aflat dacă te uiţi doar la discuţii TV şi la oameni care ţipă unii la alţii. Aşadar, oferim publicului şansa de a asculta şi a vedea un punct de vedere într-un fel diferit", a adăugat ea.

Festivalul Tribeca a fost înfiinţat în 2002 de actorul Robert De Niro pentru a contribui la redresarea oraşului New York după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.