Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetiţa dispărută în zona pădurii din comuna Dumbrava a fost găsită

alerta

Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost găsită, după mai multe ore de căutări, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă, aceasta urmând să fie consultată medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, micuţa a fost găsită cu ajutorul câinelui de urmă pe albia râului Teleajen.

Locul în care a fost găsită minora se află la aproximativ un kilometru distanţă de casă, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae. Aceasta a precizat că minora este conştientă şi va fi supusă unui examen medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună.

Vasiloae a declarat că o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia, în vârstă de doi ani, a dispărut în pădure. Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei. Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor, conform Agerpres.

La căutări au participat zece poliţişti, 15 jandarmi, 16 pompieri, localnici, pădurarul şi un câine de urmă, iar anterior găsirii micuţei, autorităţile au anunţat că un elicopter cu termoviziune al MAI va participa la acţiune, a precizat Brezeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.