Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIBA Europe: Echipa României la baschet masculin va juca la Valencia

minge de baschet

FIBA Europe a anunţat, joi, în urma şedinţei de Board, oraşele gazdă pentru meciurile de calificare la CE2022, programate în luna noiembrie. Naţionala masculină a României va evolua la Valencia.

Forul european a decis recent ca partidele de calificare, programate în şase ”ferestre”, să nu se dispute tur-retur, conform regulamentului, ci sub formă de turnee (bule), pentru a proteja echipele şi oficialii de pandemie, informează News.ro.

Astfel, la masculin, în calificările pentru Campionatul European din 2022, tricolorii vor juca la Valencia, în grupa A, cu Israel, Polonia şi Spania, între 23 noiembrie şi 1 decembrie.

La feminin, România va juca în grupa D a calificărilor pentru CE2021, cu Cehia, Italia şi Danemarca, dar gazda meciurilor programate între 8-15 noiembrie nu a fost încă stabilită de FIBA.

Citește și: Traian Berbeceanu acuză că se împrăștie o știre mincinoasă despre el: ‘Este foarte posibil ca în spatele dezvăluirilor mincinoase să fie unii de prin sistem’

Deciziile pentru partidele din ”fereastra” din februarie 2021 vor fi decise la Comitetul Executiv din luna decembrie, potrivit FIBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.