Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fierbe PNL! Alin Tișe compară atmosfera din partid cu perioada comunistă: 'Sfidarea și aroganța nu țin loc de buna guvernare'

alin tise

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, continuă seria atacurilor împortiva liderilor de la vârful partidului. El susține că rămâne ferm pe poziții, iar dacă situația din partid nu se va schimba își va da demisia. Tișe a comparat atmosfera actuală cu cea din perioada lui Nicolae Ceaușescu, când părerile diferite erau considerate „deviaționism”.  „N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla”, a spus Tișe, la Ziua de Cluj Live.

„Faptul că nu te interesează de părerile colegilor și sunt considerate deviaționism... N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla. Eu citeam de așa ceva în cărți. Ce să deconteze PNL Cluj? Să deconteze în fața liderilor naționali, care au rezultate slabe în teritoriu? Aici nu există sancționări. Noi toți împreună am contribuit la rezultatul PNL. PNL Cluj a obținut cele mai multe voturi. Cine pe cine sancționează? În numele cui să sancționezi?! Asta înseamnă o prostie.

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

În momentul în care noi susținem un proiect mergem în fața oamenilor și le spunem: ce vrem să facem, ce echipă avem... Noi nu putem să mergem în fața oamenilor și apoi să vină cutărică de la București și să spună că nu mai susține organizația. Dacă mergem pe supărări, cine pe cine aprobă...

Nu e o chestiune între mine și cineva. Nu vreau să iau locul nimănui în partid. Mă uit în jur și constat că azi-mâine fac 50 de ani. Ce le spun copiilor mei? Că nu știu cine a avut o ceartă cu x? Sunt chestiuni de domeniul trecutului și astfel de oameni n-au ce căuta în fruntea partidului. Nimeni nu poate avea tupeul și să îndrăznească să sancționeze un județ pentru că nu le convine culoarea ochilor unui politician.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor îi ia apărarea lui Raed Arafat, după intervenția de la Balș: 'S-au reactivat decerebrații care îi cer demisia'

Este o frustrare maximă când ți se spune de la TV ce se întâmplă la tine în județ.

Voi merge până la capăt cu această decizie (n.r.: demisia din partid), dacă nu intrăm în normalitate. Mulți primari m-au sunat, unii au dorit să facă evenimente, dar nu vreau să intru în amănunte. Preoții au vrut să intre în sprijinul meu. Scopul meu e strict acela de a fi respectați. Aștept să văd ce se va întâmpla.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Sfidarea și aroganța nu țin loc de buna guvernare. Mă îngrozesc astfel de oameni. Consider că este nedrept pentru noi. Aceste negocieri trebuie să aibă o limită”, a declarat Alin Tișe la Ziua de Cluj Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.