Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA demarează anchetă de amploare, după finala Mondialului: un celebru bucătar a ajuns lângă Messi

chef dee

FIFA a decis să ancheteze cum a fost posibil ca Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante celebru, şi alte persoane au obţinut “acces nejustificat” pe teren după finala Cupei Mondiale de fotbal, în Qatar, informează bbc.com.

Turcul Salt Bae, al cărui nume adevărat este Nusret Gokce, a fost văzut pe teren ţinând trofeul, sărutându-l şi bucurându-se alături de jucătorii naţionalei Argentinei, informează News.ro.

Conform regulamentelor FIFA, trofeul poate fi ţinut în mână de un grup “foarte select” de oameni, inclusiv de câştigătorii turneului, oficialii FIFA şi şefi de stat.

“După o analiză, FIFA a stabilit cum au obţinut unele persoane acces nejustificat pe teren după ceremonie de încheiere a competiţiei, pe stadionul Lusail, la 18 decembrie. Vor fi luaatae măsurile interne adecvate”, a precizat un purtător de cuvânt al FIFA.

Salt Bae este proprietarul unui lanţ de restaurante de lux. Printre starurile care au mâncat la restaurantele sale se numără Lionel Messi, Cristiano Ronakdo şi David Beckham.

În noiembrie, în timpul CM, Salt Bae a postat în social media un filmuleţ în care apare îmbrăţişându-l pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.