Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor spune că a cerut prefecților din țară să rezolve toate problemele din școli

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Fifor

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a precizat că, vineri, a discutat cu prefecții și le-a cerut să remedieze toate deficiențele din școlile care nu dețin avize de la DSP și IGSU, astfel încât să fie pregătite pentru noul an școlar.

„Astăzi (vineri, n.r.) am avut o altă videoconferință cu prefecții și cu șefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul căreia am solicitat situaţia actuală a unităţilor de învăţământ care nu deţin avize de la Direcţiile de sănătate publică şi I.G.S.U., precum și cauzele pentru care nu există aceste avize și măsurile care se pot lua în continuare, la nivelul fiecărei localități. Am solicitat prefecților să dispună de urgență toate măsurile de remediere a deficiențelor, acolo unde există, pentru ca noul an școlar să debuteze în cele mai bune condiții, atât pentru elevi, cât și pentru profesori”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Potrivit ministrului, a cerut ca, în perioada 9- 20 septembrie, reprezentanții MAI din teritoriu să participe în școli pentru informare privind creșterea gradului de siguranță.

„Totodată, am dispus prefecților să ia din timp toate măsurile necesare pentru pregătirea sezonului rece”, a mai scris Fifor.

Luni este prima zi de școală pentru anul de învățământ 2019-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.