Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fii atent la toate detaliile când pleci în excursie cu rulota, inclusiv să deții un WC portabil perfect funcțional!

stiripesurse.ro
wc portabil

Medici de diferite specialități, maeștri spirituali sau traineri de dezvoltare personală sunt de acord în legătură cu beneficiile oferite de o călătorie în natură. Chiar dacă uneori cred în lucruri diferite, toți aceștia recomandă, măcar pentru câteva săptămâni pe an, desprinderea de rutina vieții de zi cu zi din marile orașe, plimbările prin locuri cu aer curat, copaci seculari și peisaje ce îți taie respirația.

O astfel de experiență întărește în egală măsură corpul și mintea. Aparatele respirator și cardiovascular funcționează mai bine, sistemul imunitar devine mai puternic, iar activitatea mentală este la rândul ei revigorată, datorită atât impresiilor noi, cât și unei mai bune oxigenări a creierului. Nu este, deci, o surpriză faptul că iubitorii excursiilor cu rulota și autorulota se bucură constant de o stare de bine.

Pentru ca experiența pe care o trăiesc să fie una desăvârșită, ei trebuie să acorde atenție mai multor detalii, iar unul dintre cele mai importante este echiparea cu un WC portabil. Este vorba despre modele care pot fi utilizate în orice fel de rulotă, fără a fi nevoie de conectarea la un sistem de scurgere sau la apă. Practice și ușor de golit, toaletele portabile asigură în același timp confort și igienă.

Modele de WC portabil apreciate de iubitorii călătoriilor în natură

Un model de toaletă portabilă practică și durabilă reprezintă soluția ideală dacă nu ai un vehicul cu toaletă integrată. Utilizarea simplă îl face apreciat de fiecare iubitor de camping. Este format din două părți: în partea inferioară, un rezervor de depozitare a deșeurilor, care poate fi golit cu ușurință și este închis ermetic, iar în partea superioară, vasul de toaletă și un rezervor de apă pentru spălare.

content-image

Toate componentele acestui WC portabil sunt fabricate din plastic durabil, ușor și de înaltă calitate. Greutatea este de numai 3,9 kilograme și produsul are următoarele dimensiuni: lungimea de 42,7 centimetri, lățimea de 38,3 centimetri și înălțimea de 41,4 centimetri.

Modelul de WC portabil de camping Fiamma BiPot 30 se remarcă prin faptul că este prevăzut cu un container rezistent la zgârieturi. 100% igienic, fiind apreciat în același timp pentru stabilitate și operare ușoară. Are un rezervor de 10 litri pentru apă proaspătă și un alt rezervor de 11 litri pentru apă reziduală. Dimensiunile mici recomandă produsul în special pentru minivanuri. Este vorba despre lungimea de 43,5 centimetri, lățimea de 34,5 centimetri și înălțimea de 30 de centimetri. Greutatea este de 4,1 kilograme.

Iubitorii călătoriilor cu rulota recomandă, de asemenea, modelul de WC portabil Fiamma BiPot 39, dotat cu pompă manuală solidă și cu indicator de nivel, datorită unui capac transparent. Rezervorul de apă proaspătă are 15 litri, iar cel de apă reziduală 20 de litri. Pompa de mână practică, detașabilă, asigură un volum mare de spălare.

Închiderea se realizează ușor, cu ajutorul unui cârlig lateral robust realizat din oțel inoxidabil. Supapa de ventilație superioară este ușor de demontat, iar partea inferioară, robustă, este fabricată dintr-o singură bucată, fără sudură. La greutatea de 4,8 kilograme, produsul are următoarele dimensiuni: lungimea de 43,5 centimetri, lățimea de 36 de centimetri și înălțimea de 39,2 centimetri. Este prevăzut cu un mâner robust, pentru transport confortabil.

Cu oricare dintre aceste modele de WC portabil, te vei bucura de toate beneficiile unei excursii cu rulota, fără a renunța la elementele care asigură un confort elementar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.