Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica afaceristului asasinat cu o bombă la Arad a răbufnit la 7 luni de la moartea lui Ioan Crișan: 'Așa nu se mai poate!'

hotnews.ro
arad-explozie

Laura Crișan, fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă de acum 7 luni din Arad, a decis să facă declarații incredibile chiar în ziua de Crăciun.

Laura Crișan a vorbit pentru prima dată despre maniera defectuoasă în care a fost anchetată moartea tatălui ei. Femeia susține că trebuie să-și angajeze un avocat, întrucât este revoltată de situația actuala. „Așa nu se mai poate”, a declarat mâhnită fiica afaceristului Ioan Crișan.

Anchetatorii au descins la ferma afaceristului, unde au făcut cercetări și au solicitat documente. Autoritățile au făcut verificări și la puțul de apă termală situat în incinta fermei de pește. Anchetatorii ar fi avut indicii că acolo s-ar ascunde diverse lucruri.

Laura Crișan nu se afla acolo la acea oră, însă le-a permis anchetatorilor să intre și să facă verificările necesare.

Aceasta susține că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu i s-a comunicat nicio informație despre anchetarea morții tatălui ei. Femeia susține că nu a primit măcar un telefon din partea Poliției în legătura cu desfășurarea anchetei, notează Antena 3.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.