Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiică de prefect, remarcată la ”Burlacul” când era profesoară, premiată la Festivalul Eminescu

Preşedintele Klaus Iohannis, dar şi fiica prefectului de Mehedinţi, celebră în Drobeta Turnu Severin pentru că a participat la emisiunea „Burlacul”, au primit premii la cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură „Mihai Eminescu”, care are loc zilele acestea la Turnu Severin.

Scriitori locali prezenţi la eveniment au rămas surprinşi să constate că printre premianţi se numără şi Irina Drăghiea, despre care severinenii ştiu doar că este fiica prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea -PSD, şi că a participat la emisiunea „Burlacul”.

Irina Drăghiea, acum realizatoare TV, a fost în mijlocul unui scandal de răsunet în 2012 atunci când Inspectoratul Şcolar Mehedinţi o instalase în funcţia de director al Liceului Pedagogic din Turnu Severin. Profesorii de la acest prestigios colegiu au protestat, astfel că „burlăciţa” a fost îndepărtată din funcţie de ministrul de la acea vreme, Ecaterina Andronescu.

La Orşova, în cea de-a doua zi a festivalului, juriul a acordat marele premiu preşedintelui Klaus Iohannis pentru volumul „Pas cu pas”. Premiul a fost înmânat consilierului prezidenţial Andrei Dan Muraru de către academicianul Mihai Cimpoi, preşedintele juriului festivalului, scrie adevarul.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.