Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Eminem, celebră pe Instagram

eminem fiica

A apărut o nouă influencer la orizont: este vorba de Hailie Jade Scott, fiică lui Eminem, care a strâns peste un milion şi jumătate de fani pe Instagram, relatează online ziarul spaniol ABC, potrivit Agerpres.

Tânăra în vârstă de 23 de ani este absolventă a facultăţii de Psihologie la Universitatea din Michigan şi este singura fiică biologică a celebrului rapper american. 

Hailie Jade Scott este totodată pasionată de modă, produse de frumuseţe şi reţele de socializare. Şi împărtăşeşte aceste lucruri pe contul său de Instagram, unde a strâns peste un milion şi jumătate de fani pe Instagram de la înscrierea ei, în 2006, pe această reţea de socializare. 

Potrivit ziarului Daily Mail, deşi domeniul preferat al fiicei lui Eminem este mai mult cel al produselor de frumuseţe, contul său cuprinde şi alte domenii, de la călătorii de-a lungul lumii şi până la ţinute şi coafuri, sau colaborări cu mărci şi reviste de modă influente.

Citește și: Netflix a angajat mai mulți specialiști în lobby pentru a-și susține poziția în lumea politică

O lume total diferită de cea a tatălui său, care evită chiar să menţioneze reţelele de socializare. 

Hailie este acea fetiţă care i-a inspirat lui Eminem multe dintre versurile sale când era cunoscut ca Slim Shady - precum 'Hailie´s song' - sau care l-a însoţit pe artist în anii 1990 şi 2000 în concertele sale din jurul lumii, când era una dintre vedetele renumite ale muzicii rap. 

Tânăra influencer s-a născut în 1995 din relaţia lui Eminem cu Kim Scott, cu care s-a căsătorit de două ori: o dată la sfârşitul anilor 90 şi, a doua oară, la mijlocul anilor 2000. 

Hailie are o relaţie bună cu tatăl său, contrar legăturii cu mama sa cu care a avut mereu relaţii complicate şi tensionate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.