Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Putin a verificat 70 de milioane de ruși la loialitatea față de tatăl său/ Concluziile unui amplu studiu

Katerina Tikhonova

Fiica lui Vladimir Putin a cotrobăit în conturile de socializare a 70 de milioane de ruși cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și a ajuns la concluzia că aceștia nu îi sunt suficient de loiali tatălui ei, conform publicației Daily Mail preluat de Adevarul.

Katerina Tikhonova, 36 de ani, fostă dansatoare de rock and roll de mare succes, devenită multimilionară, conduce Institutul „Innopraktika“ din Moscova, care a efectuat o cercetare cu privire loialitatea rușilor din generația tânără.

Vezi și: Vladimir Putin îi liniștește pe liderii țărilor NATO: ‘Nu creăm nicio alianță militară cu China. Da, cooperăm în sfera interacțiunii tehnico-militare’

Fiica lui Putin a verificat 70 de milioane de ruși la loialitatea față de tatăl său/ Concluziile unui amplu studiu

Cercetătorii institutului condus de aceasta au descoperit că „patriotismul" lipsește cu desăvârșire în rândul unei generații care și-a pierdut bărbații din cauza războiului sângeros al lui Putin în Ucraina.

Există, de asemenea, o lipsă de unitate în rândul numeroaselor grupuri etnice din Rusia, s-a mai constatat în urma studiului.

Tinerilor ruși le lipsesc „valorile tradiționale“

Managerul de proiect, Laima Lemaire, a deplâns faptul că rușilor mai tineri, care au trăit cea mai mare parte a vieții lor sub conducerea de fier a lui Putin, le lipsesc „valorile tradiționale“ necesare pentru o societate stabilă.

Concluziile au fost raportate la o reuniune a cenzorului media de stat Roskomnadzor.

Nickolay Lishin, șeful adjunct al Departamentului de sisteme de informații al Ministerului Apărării, a acuzat Occidentul că poluează lumea digitală rusă: „Distrugerea valorilor spirituale și morale din Rusia echivalează cu o operațiune militară hibridă specială“, a afirmat el.

A avut mai multe intervenții estetice

Tikhonova este cea de-a doua fiică a lui Putin cu fosta soție și fostă primă doamnă a Rusiei, Ludmila Putina.

Ea este, de asemenea, director adjunct al Institutului de cercetare matematică a sistemelor complexe al Universității de Stat din Moscova.

Fiica lui Putin a fost numită să conducă împreună un grup de mare putere care supraveghează substituirea importurilor pentru a evita sancțiunile occidentale.

Analiștii au sugerat că Tikhonova va intra în curând în politica rusă.

Primul ei soț a fost cel mai tânăr miliardar din Rusia, Kirill Shamalov, 41 de ani, fiul unui aliat apropiat al lui Putin, Nikolai Shamalov, care s-a îmbogățit după ce a obținut o participație în Bank Rossiya.

Partenerul ei actual este Igor Zelensky, 53 de ani, fost șef al Baletului de Stat din Bavaria și care nu este rudă cu președintele ucrainean, în ciuda faptului că au numele de familie comun.

Când acesta era stabilit la Munchen, ea făcea regulat călătorii clandestine cu avionul privat la Munchen, însoțită de gărzi de corp ale statului.

Tikhonova es cunoscută ca fiind adepta liftingului facial vampir, un remediu de înfrumusețare care a fost odată popularizat de Kim Kardashian. Sângele ei a fost prelevat, apoi procesat și injectat înapoi sub piele într-un tratament care costă 4.310 lire sterline pe ședință.

De asemenea, ea a fost supusă unor proceduri cu Botox și a făcut injecții cu acid hialuronic pentru a trata ridurile de încruntare de pe frunte și ridurile de râs de pe gură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.