Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Vadim Tudor tună și fulgeră după ce PRM a anunțat o alianță cu PRU, înființat de Sebastian Ghiță: 'Nu pătaţi numele tatălui meu'

Lidia Vadim Tudor

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a criticat, luni, conducerea PRM, care a anunțat o alianță cu PRU, înființat de Sebastian Ghiță,. Ea susține că formațiunea fondată de tatăl său ”a ajuns pe mâinile unor persoane care nu onorează cu absolut nimic acest partid şi nici România”.

”Nu voi mai face parte din structura acestui partid, dar nici nu doresc să fie dizolvat în alt partid, fie că este el PRU, UNPR sau PSD. Nu îl doresc căzut în derizoriu, nu îl doresc trădat, nu îl doresc altfel decât tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, l-a dorit. România, românii, au aşteptări de la PRM. Vă rog, pe toţi cei care încă mai credeţi în PRM, nu lăsaţi partidul pe mâinile unor trădători, oportunişti”, a afirmat Lidia Vadim Tudor, potrivit unui comunicat de presă.

RADET se joacă cu nervii bucureștenilor - 51 de blocuri și 4 imobile, fără căldură și apă caldă! Care sunt zonele afectate

Ea a precizat că ”de mai bine de o lună de zile” s-a dezis de actuala conducere a PRM.

”Mă dezic, aşadar, de orice iniţiativă de acest gen, iar ca dovadă a faptului că ştiam că se va ajunge la distrugerea PRM, am decis, încă de acum mai bine de o lună de zile să iau distanţă de conducerile interimare ale PRM şi, împreună cu Revista România Mare, să ne depărtăm de acest partid, curat şi frumos cândva, ajuns pe mâinile unor persoane care nu onorează cu absolut nimic acest partid şi nici România”, a explicat Lidia Vadim Tudor.

Moarte suspectă - Consilier CSM, găsit fără suflare

Fiica fostului politician consideră că PRM a ratat la Congrensul din noiembrie 2017 șansa ”de a intra în legalitate”, acum fiind condus de reprezentanți cu acțiuni penale.

”Prin ratarea Congresului desfăşurat pe 11 noiembrie 2017, Partidul România Mare a ratat o şansă imensă de a intra în legalitate, iar ceea ce se întâmplă acum în interiorul partidului ţine mai mult de zona penală a legii, decât de zona politică”, a explicat Lidia Vadim Tudor.

Ea i-a avertizat pe ”cei care acum se cred conducătorii PRM” să nu se folosească de numele tatălui ei pentru a intra în politică și nici să păteze numele lui Vadim Tudor.

”Dată fiind realitatea, îi anunţ pe cei care acum se cred conducătorii PRM, indiferent din ce aripă fac parte, că nu voi permite niciodată ca numele Vadim să fie târât în mocirla în care doriţi să intraţi. Puteţi să ajungeţi unde vă doriţi, dar nu vă folosiţi de numele celui care a fost numit Tribunul de către acest popor, nume care se dovedeşte a fi pe zi ce trece mai puternic. Dacă voi, fie că vă numiţi Victor Iovici, fie că vă numiţi Popescu Adrian, fie că vă numiţi Sebastian Ghiţă sau Bogdan Diaconu, sunteţi aşa puternici precum vă lăudaţi, intraţi în politică cu numele voastre, cu forţele proprii. Nu pătaţi numele tatălui meu pentru ca voi să vă atingeţi scopurile” a mai declarat fiica fondatorului PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.