Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica Madonnei îşi consolidează paşii în lumea modei

msn.com
Lourdes Maria

După ce a devenit muza unor designeri ca Jean Paul Gaultier şi Marc Jacobs şi imaginea casei Stella McCartney sau Swarovski, Lourdes Maria, fiica Madonnei, îşi consolidează paşii în lumea modei după ce a defilat pentru Bottega Veneta şi a devenit unul din chipurile cele mai căutate ale momentului, relatează EFE.

La 25 de ani, Lourdes Maria Ciccone Leon, Lola pentru prieteni, a devenit tânăra promisiune a lumii modei şi a frumuseţii.

Mărcile de lux şi-o dispută, Lola fiind protagonista prezentării noii colecţii primăvară-vară 2022 a firmei Bottega Veneta care a avut loc la Detroit.

Fiica Madonnei şi a antrenorului de fitness Carlos León a purtat o rochie cu croială relaxată "din materiale inovatoare ce permit alternarea formei pieselor", se arată înr-o notă a firmei.

Până acum, fiica cea mare a reginei muzicii pop, Lourdes María (Los Angeles, California, SUA, de 1996), a participat la diferite campanii publicitare. Totuşi, ea a făcut un pas înainte pentru a se consolida în lumea modei.

În timpul Săptămânii Modei de la Milano, Lola a defilat pentru Versace, alături de top-modele consacrate ca Gigi Hadid, Dua Lipa şi Naomi Campbell.

Prezentarea noii colecţii a firmei de lenjerie a Rihannei, "Savage x Fenty", a dat startul carierei sale.

La vârsta de 13 ani, mama ei a numit-o directoare de creaţie pentru linia sa de îmbrăcăminte "Material Girl" şi a făcut de asemenea parte din echipa de costumieri ai divei pop în turneele sale internaţionale, potrivit Agerpres.ro.

Lola, care se declară feministă şi a moştenit de la mama ei angajamentul militant, asociază industriei textile imaginea sa de tânără independentă şi răzvrătită care place atât de mult Generaţiei Z.

A făcut balet în copilărie, cântă la pian şi va face primii paşi şi în actorie. Primii paşi în modă i-a făcut de mâna Stellei McCartney pentru care a defilat în 2016. A participat apoi la un "performance" la Miami pentru firma spaniolă Desigual şi a devenit imaginea unor case de modă prestigioase ca Marc Jacobs şi Burberry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.