Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiicele mai mici ale actriței Nicole Kidman joacă alături de mama lor în cel de-al doilea sezon al serialului 'Big Little Lies'

nicole kidman

Fiicele mai mici ale actriței australiene Nicole Kidman joacă alături de mama lor în cel de-al doilea sezon al serialului de succes "Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies", potrivit people.com, scrie Mediafax.

"Sunt figurante în «Big Little Lies», lucru pe care nu l-am mai spus până acum nimănui", a declarat, marți, actrița în vârstă de 51 de ani în emisiunea realizatoarei TV Ellen DeGeneres (NBC), despre fiicele ei și ale soțului, cântărețul Keith Urban - Faith Margaret, în vârstă de 7 ani, și Sunday Rose, în vârstă de 10 ani.

Kidman i-a mai spus lui DeGeneres că fiicele ei au vrut cu disperare să vină cu ea la emisiune, iar, când realizatoarea TV i-a spus că erau mai mult decât binevenite, actrița a replicat: "Nu le este permis!".

Nicole Kidman mai are doi copii, adoptați împreună cu primul său soț, actorul Tom Cruise - Isabella, născută în 1992, și Connor, născut în 1995. De asemenea, Sunday Rose a fost născută de o mamă surogat.

Actrița australiană, care este și unul dintre producătorii show-ului, a mai mărturisit în emisiune că Meryl Streep, interpreta soacrei personajului jucat de Kidman, a acceptat să facă parte din distribuția celui de-al doilea sezon fără să citească scenariul în prealabil.

Producția HBO "Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies" a fost recompensată cu patru premii Globul de Aur, pentru cea mai bună miniserie și pentru interpretările actorilor Nicole Kidman, Alexander Skarsgard și Laura Dern. De asemenea, a obținut opt premii Emmy.

Citește și: Sylvester Stallone nu va fi acuzat de agresiune sexuală

"Big Little Lies", bazată pe romanul bestseller scris de Liane Moriarty, a fost inițial difuzată ca miniserie, însă HBO a anunțat, în decembrie 2017, că va produce un al doilea sezon, care va fi regizat de Andrea Arnold, premiată cu un Oscar în 2005, pentru scurtmetrajul "Wasp". Scenaristul sezonului al doilea va fi David Kelley, cel care a scris și primul sezon.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu rolul din filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier. În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002). Pentru rolul din "Big Little Lies" a primit un Glob de Aur și un premiu Emmy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.