Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filarmonica 'George Enescu' a anunţat reprogramarea tuturor concertelor programate în perioada 10 - 22 martie

fge.org.ro
filarmonica enescu

Filarmonica „George Enescu” a anunţat reprogramarea tuturor concertelor programate în perioada 10 - 22 martie, în absenţa unei aprobări din partea Direcţiei de Sănătate Publică.

„În urma extinderii epidemiei virale de Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Filarmonica «George Enescu» anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10 - 22 martie 2020. În absenţa unei aprobări din partea DSP, siguranţa sănătăţii publice în spaţiile Ateneului Român nu poate fi garantată. Filarmonica îşi cere scuze publicului şi va aduce la cunoştinţa acestuia modificările ulterioare ale programării concertelor. Biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea. La cerere, sumele aferente biletelor vor fi returnate”, este anunţul făcut de instituţie.

Luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat suspendarea activităţii - până la 31 martie - a celor 14 teatre din subordine, dar şi a bibliotecilor şi a altor instituţii de spectacole pe care le administrează.

„Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică”, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Măsurile sunt valabile până la 31 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.