Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filarmonica George Enescu anunţă un concert simfonic cu public la Sala mare a Ateneului român

fge.org.ro
filarmonica enescu

Filarmonica "George Enescu" anunţă un concert simfonic cu public care va avea loc, joi, la Sala mare a Ateneului român, cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă AGERPRES, orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu", condusă de dirijorul Tiberiu Soare, va avea în program Concertul în do major pentru harpă şi orchestră de coarde de Francois Boieldieu, cu solista Maria Bîldea şi Serenada în si bemol major pentru instrumente de suflat KV 361 de Wolfgang Amadeus Mozart.

Concertul va începe la ora 19,00.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare în jur de 200 de bilete, Sala mare a Ateneului român fiind ocupată în proporţie de 30% din capacitate, se arată în comunicat.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua de luni a săptămânii respective, de la ora 12,00 şi au următoarele preţuri: 75 lei pentru categoria I şi 70 de lei pentru categoria a II-a. Acestea se pot procura de la Casa de bilete a Ateneului Român, doar în numerar şi online, accesând site-ul www.fge.org.ro - secţiunea "Calendar".

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului român este permisă până la ora 18,50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile impuse de protecţie şi distanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.