Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filarmonica nu poate satisface toate solicitările de restituire a costului abonamentelor achitate anticipat

fge.org.ro
filarmonica enescu

Filarmonica "George Enescu" nu poate satisface integral solicitările persoanelor care nu au putut asista la concerte din cauza măsurilor impuse pe perioada pandemiei şi care nu au cerut până la sfârşitul anului trecut restituirea costului abonamentelor achitate anticipat, anunţă instituţia printr-un comunicat transmis joi.

"Având vedere numărul limitat de locuri în sala de concerte ca urmare a măsurilor impuse prin lege pe perioada pandemiei, Filarmonica 'George Enescu' este în imposibilitatea de a satisface integral solicitările tuturor abonaţilor care nu au cerut, până la finele anului 2020, restituirea costului abonamentelor achitate anticipat", se arată în comunicat.

De asemenea, în lipsa subvenţionării de către minister a activităţii concertistice, bugetul de stat nefiind încă aprobat prin lege, instituţia trebuie să se autofinanţeze din veniturile încasate din vânzarea biletelor de concert. În lipsa acestor venituri nu se va putea susţine, în această perioadă, niciun concert pe scena Ateneului Român, precizează sursa citată.

"Cu speranţa că, începând cu stagiunea 2021 - 2022, Filarmonica 'George Enescu' va putea funcţiona în condiţii de normalitate, se prorogă pentru sfârşitul stagiunii 2020 - 2021 posibilitatea abonaţilor de a recupera în natură concertele achitate în abonament în anul 2020", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.