Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala ALDE sector 2 îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la Președinția României

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Filiala #ALDEsector2 a aprobat în unanimitate în şedința Delegației Permanente întrunită marți, 18 iunie 2019, rezoluția care conține următorul text:

"Pentru că România devine tot mai mult scena unei forme de marxism de o violență cum nu s-a mai văzut din anii 50 și care ne amenință însăși ființa națională, riscând să ne îndepărteze de valorile morale cele mai profunde: libertate, respectul față de om, față de valorile naționale și familiale.

Pentru că noțiuni precum patriotism, patrie ori tradiție au ajuns să fie socotite pericole la adresa parcursului european al României”, iar oricine le invocă devine dușman al ”binelui” societății.

Pentru că suntem împinși tot mai mult spre statutul de popor de consumatori, în loc de constructori, cum am fost de când ne știm.

Pentru că avem nevoie să învățăm din experiența tristă a Moldovei, țară aruncată în haos după ani de zile în care guvernarea a fost luată din mâinile politicienilor de către serviciile secrete și de oligarhii creați de ele.

Citește și: ALDE Cluj îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la Președinția României

Pentru că avem nevoie de un președinte care să simtă și să gândească în primul românește, care mai înainte de a fi cetățean planetar, continental ori unional trebuie să fie un bun român, iar România a fost pusă de prea multe ori în situația de a fi condusă de oameni supuși altor sisteme de valori și altor nații.

Pentru că avem nevoie de un președinte care să unească, nu să dezbine, să ofere soluții, nu să creeze probleme, să arate calea cea dreaptă, nu să ridice baraje artificiale.

Pentru că avem nevoie de un președinte care să se implice demn și curajos în marile probleme cu care se confruntă societatea românească, nu de unul care la prima criză scrie disperat la Bruxelles, cerând indicații prețioase.

Pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, vremea experimentelor și a căutărilor a trecut, iar timpul presează, fiindcă e nevoie de multă muncă și mobilizare pentru victorie".

Astfel, îi cerem Președintelui Senatului României și al #ALDE să candideze la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, aceasta fiind unica șansă ca România să nu fie condusă de marionete ghidate de prin pădurile de lângă București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.