Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Film premiat la Cannes, din 6 martie în cinematografe

www.empireonline.com
Little Joe poster

Filmul „Little Joe”, regizat de austriaca Jessica Hausner, care i-a adus actriţei Emily Beecham premiul pentru interpretare la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes, va rula din 6 martie în cinematografele româneşti, potrivit news.ro.

Regizoarea austriacă a prezentat filmul în competiţia de la Cannes. A fost prima dată când ea a fost selectată în competiţia festivalului. Ea a mai fost prezentă în secţiunea Un Certain Regard cu „Lovely Rita” (2001), „Hotel” (2004) şi „Amour Fou” (2014).

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

„Little Joe” este un comentariu clinic, stilizat, pe marginea vanităţii umane şi a fericirii ca marfă.

Alice, mamă singură, este o fitogeneticiană dedicată, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuseţii ei, ci şi valorii terapeutice.

Dacă e ţinută la temperatura ideală, hrănită conform instrucţiunilor şi dacă i se vorbeşte constant, planta îşi face fericit proprietarul. Deşi politica internă a companiei o interzice, Alice îşi ia acasă un exemplar şi i-l oferă cadou fiului ei, Joe.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

O botează împreună „Little Joe”. Însă, pe măsură ce floarea lor creşte, cresc şi suspiciunile lui Alice că noua sa creaţie nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint.

„Micul Joe/ Little Joe” va fi lansat în România de Voodoo Films, începând cu 6 martie, şi va putea fi vizionat în Bucureşti, Bistriţa, Iaşi, Suceava, Timişoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Lugoj,  Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş şi Slobozia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.