Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Filmare ȘOCANTĂ! Se va sesiza Poliția română? Doi copii își bat propria mamă, totul sub supravegherea tatălui

UPDATE: Poliția Română susține că s-au sesizat din oficiu în acest caz: „La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori și mama acestora, au fost internați într-un centru maternal.

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violență asupra femeii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore.

În cursul nopții, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă.”

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O filmare în care doi copii bat o femeie a stârnit un adevărat scandal în mediul online. Asta pentru că se crede că femeie este chiar mama celor doi. Ba mai mult, minorii ar fi fost îndemnați să-și bată mama de propriul tată. La un moment dat un copil îi cere celui care filmează să ducă un par și îi spune „tată”.

Unul dintre copii foloseste un lemn foarte gros si puternic lovind-o pe femeie de cateva ori in cap fara sa le pese sau sa aiba urme de remuscari, din contra sunt foarte amuzati de ceea ce se petrece.

La un moment dat femeia este lovită cu parul în cap și începe să plângă, iar apoi copilul schimbă parul cu o nuia și o lovește peste față.

Rămâne de văzut dacă Poliția Română sau Protecția Copilului se vor sesiza în acest caz.

Citește și: Situația putea să fie mult mai gravă la Matei Balș! Avertismentul echipei de la Institut: 'Autorizaţiile şi avizele sunt la zi!'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.