Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele din TOP BOX OFFICE: Jocurile foamei: Revolta - Partea I, pe primul loc

jocurile foamei hunger games

Filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I", al treilea din seria "Hunger Games", se mentine pe primul loc în topul box office din America, cu încasări de 56,87 milioane de dolari,  dupa numai aproape 10 zile de la difuzare, informeaza boxofficemojo.com.

"Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" continuă povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei şi devine un simbol al speranţelor oamenilor din ţinutul Panem, populaţie aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Kantiss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, după ce a fost răpit la finalul filmului precedent, va reapărea într-o postură neaşteptată. Filmul este regizat de Francis Lawrence şi îi are în distribuţie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar şi pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Animaţia "Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar", regizată de Simon J. Smith, Eric Darnell, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 25,8 milioane de dolari. Filmul, care îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini ce au apărut în franciza "Madagascar" şi sunt vedetele propriului serial de desene animate, îi aduce pe marile ecrane pe amuzanţii Skipper (Căpitanul, n.r.) şi Kowalski, Rico şi Private (Soldatul, n.r.) care se aliază cu organizaţia sub acoperire The North Wind (Vântul nordic, n.r.), reprezentată de un agent secret a cărui voce este redată de actorul britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurată de John Malkovich.

Filmul de desene animate "Cei 6 super eroi/ Big Hero 6", produs de Marvel Studios şi Walt Disney şi regizat de Don Hall şi Chris Williams, a ocupat locul al treilea, cu încasări de 18,77 milioane de dolari în al patrulea weekend de difuzare. Animaţia prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, şi un robot uriaş gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizaţi, luptă pentru apărarea oraşului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Pe urmatoarele locuri in BOX OFFICE se afla: "Interstellar: Călătorind prin Univers", "Sefi de coşmar 2/ Horrible Bosses 2", "Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To", "The Theory of Everything", "Fata dispărută/ Gone Girl", "Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)" si "St. Vincent", informeaza Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.