Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele 'Rocketman' şi 'Cyrano, mon amour' se numără între premierele weekendului

Phoenix
cinema

Lungmetrajele „Rocketman”, bazat pe viaţa lui Elton John, şi „Cyrano, mon amour”, adaptare a piesei de teatru „Edmond”, se numără între filmele care rulează de vineri în cinematografele româneşti, scrie news.ro.

Filmul biografic „Rocketman”, regizat de Dexter Fletcher, îi are în distribuţie pe Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell şi Bryce Dallas Howard şi este bazat pe viaţa muzicianului britanic Elton John.

Fantezia muzicală urmăreşte anii de început ai vieţii lui Elton John, atât profesionale, cât şi personale. Filmul a fost prezentat în afara competiţiei la Festivalul de la Cannes de anul acesta, în prezenţa artistului.

„Cyrano, mon amour/ Edmond”, regizat de Alexis Michalik, cu Olivier Gourmet, Thomas Solivéres, Mathilde Seigner, Tom Leeb şi Clémentine Célarié în distribuţie, este o călătorie inedită şi amuzantă în Parisul Belle Epoque şi urmăreşte povestea dramatizării de către tânărul Edmond Rostand a legendei scriitorului Cyrano de Bergerac şi transformarea acesteia într-o comedie eroică în versuri.

Citește și: Serialul SF 'Omul din viitor' va debuta vineri cu episoade duble la AXN

Filmul este o adaptare a piesei de teatru „Edmond”, al cărei autor este chiar regizorul, inspirat din „Shakespeare in Love”.

Lungmetrajul SF „Godzilla II: Regele monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, de Michael Dougherty, cu Millie Bobby Brown, Bradley Whitford şi Vera Farmiga în distribuţie, are în centru creatura înfricoşătoare care se va confrunta cu unii dintre cei mai cunoscuţi monştri, iar la mijloc se  află soarta omenirii.

Documentarul „Guvernul copiilor”, regizat de Ioana Mischie, prezintă o sută de copii care îşi imaginează societatea noastră în următorii o sută de ani.

Animaţia „Terra Willy: Rătăcit prin galaxie/ Terra Willy: Planète inconnue” spune povestea unui băieţel care naufragiază pe o planetă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboţelul care are grijă de el, Willy va trebui să se descurce, până la sosirea unei misiuni de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.