Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'DAU. Natasha', premiat cu Ursul de Argint la Berlin, în premieră naţională pe TIFF Unlimited

https://en.wikipedia.org/
dau natasa film
"DAU. Natasha, controversatul film care a câştigat un Urs de Argint şi a făcut valuri la Berlin anul trecut, va fi lansat de Transilvania Film în premieră în România pe TIFF Unlimited, începând cu 7 aprilie. Iniţial programată pentru sălile de cinema, lansarea acestui film a fost mutată online, dându-le astfel cinefililor ocazia de a se bucura de o premieră în contextul în care covârşitoarea majoritate a cinematografelor sunt în acest moment închise din cauza pandemiei. DAU. Natasha va fi disponibil pe unlimited.tiff.ro pentru publicul larg în sistem pay-per-view, cu un bilet digital care costă 15 lei şi care este valabil 72 de ore. Filmul nu este recomandat minorilor", se arată într-un comunicat trimis, luni, de organizatorii TIFF.

Conform sursei citate, tot pe TIFF Unlimited, din 21 aprilie, va fi lansată miniseria DAU. Degeneration, parte a aceluiaşi proiect-mamut, un experiment social şi artistic unic, care îmbină film cu ştiinţă, performance, spiritualitate, literatură şi arhitectură.
Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA

"DAU. Natasha o are în centru pe o femeie (Natasha Berezhnaya) responsabilă de cantina unui institut de cercetare secret din Rusia sovietică a anilor 1950. În timpul unei petreceri, Natasha îl cunoaşte pe un cercetător francez care e invitat la institut. A doua zi, viaţa ei ia o turnură dramatică atunci când e convocată la KGB", se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, DAU. Natasha este distribuit în România de Transilvania Film şi, începând cu 7 aprilie, poate fi văzut în premieră naţională pe TIFF Unlimited, unde este programată şi miniseria DAU. Degeneration din 21 aprilie.

"Abonaţii vor avea acces la ambele filme în baza abonamentului. TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, disponibilă online şi în aplicaţiile iOS şi Android (mobile şi TV), cu un catalog de filme independente, premiate, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual. Detalii pe unlimited.tiff.ro", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.