Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul `Evil Dead Rise/ Cartea morţilor: Posesie demonică` a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

westcityradio.ro
filme cinema

Filmul "Evil Dead Rise/ Cartea morţilor: Posesie demonică", regizat de Lee Cronin, cu Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgana Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Filmul horror a fost văzut de 25.810 de spectatori şi a generat venituri de 704.369 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

"Cartea morţilor: Posesie demonică" spune o poveste întortocheată a două surori înstrăinate, interpretate de Sutherland şi Sullivan, a căror reuniune este întreruptă de apariţia demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie primordială pentru supravieţuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coşmar variantă posibilă a unei familii.

"Super Mario Bros: Filmul" a coborât pe locul doi în top, după trei săptămâni de la debut. Filmul despre călătoria fraţior Super Mario prin Regatul Ciupercilor a adunat în săli 22.988 de spectatori şi a avut încasări de 535.859 de lei.

"Renfield/ Asistentul vampirului", cu Nicolas Cage, Awkwafina, Nicholas Hoult în rolurile principale, a debutat pe locul trei în clasamentul românesc, generând venituri de 342.307 lei.

"John Wick: Capitolul 4", cu Keanu Reeves, a coborât două locuri, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră. Filmul de acţiune a fost văzut în cinematografe de 9.617 de spectatori şi a acumulat 268.091 de lei.

Un alt debut în top este animaţia "Moonbound/ Aventuri până la Lună şi înapoi" care a fost urmărită în săli de 11.172 de spectatori şi a avut încasări de 262.938 de lei.

"The Pope's Exorcist/ Exorcistul papei", cu Russell Crowe şi Franco Nero, a coborât trei locuri, până pe şase, în al treilea weekend de la debut. Filmul a adunat în săli 8.189 de spectatori şi a avut încasări de 218.548 de lei.

Filmul de acţiune "Suzume no tojimari/ Suzume" a debutat pe locul şapte în top. La producţia regizată de Makoto Shinkai au fost 6.789 de spectatori şi a generat venituri de 195.185 de lei.

Comedia de acţiune "Haita de acţiune" a coborât patru locuri, până pe locul opt, în al cincilea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 191.583 de lei.

Clasamentul românesc de weekend este completat de "Air" (96.169 de lei) şi "Dungeons & Dragons: Frăţia hoţilor" (76.279 de lei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.