Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Jurassic World: Dominaţia' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

www.theatlantic.com
jurassic world: fallen kingdom

Filmul "Jurassic World: Dominaţia", regizat de Colin Trevorrow, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend în al doilea weekend de la premieră, conform news.ro.

Producţia cu Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern în rolurile principale a fost văzută în săli de 22.220 de spectatori şi a avut încasări de 621.034 de lei.

„Jurassic World: Dominaţia” are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc acum - şi vânează - alături de oameni din întreaga lume. Acest echilibru fragil va remodela viitorul şi va determina, odată pentru totdeauna, dacă fiinţele umane vor rămâne prădătorii de vârf pe o planetă pe care o împărtăşesc acum cu cele mai înfricoşătoare creaturi ale istoriei.

„Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise s-a menţinut pe doi, în al patrulea weekend de la lansare, cu încasări de 413.253 de lei.

Animaţia „Lightyear”, în regia lui Angus MacLane, a debutat pe locul trei în clasament. Producţia Pixar a generat venituri de 256.493 de lei.

„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, în regia lui Sam Raimi, a coborât trei locuri, până pe patru, în al şaptelea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 115.054 de lei.

Animaţia „Fabrica de vise”, regizată de Kim Hagen Jensen şi Tonni Zinck, a coborât patru locuri, până pe cinci, în al patrulea weekend de la premieră, după ce a fost văzut de 3.961 de spectatori şi a adunat 71.930 de lei.

Este urmată în top de filmul de animaţie „Băieţii răi”, în coborâre cinci locuri, în al zecelea weekend de la lansare. Filmul a strâns 50.674 de lei.

„Înimă de foc: Neînfricata”, regizat de Laurent Zeitoun şi Theodore Ty, a coborât şase locuri, până pe şapte, în al şaselea weekend de la debut, după ce a fost văzut în solile de cinema de 2.152 de spectatori şi a generat venituri de 39.388 de lei.

Drama „R.M.N.” de Cristian Mungiu a urcat pe opt, în al treilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de peste 1.700 de spectatori şi a avut încasări de 36.731 de lei.

Topul este completat de drama horror „Focul viu” şi „Sonic the Hedgehog 2”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.