Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filosoful Mihai Șora, în Piața Victoriei: 'Nația mea suferă, vrea dreptate' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protest Mihai Șora

Filosoful Mihai Șora le-a spus protestatarilor din Piața Victoriei că a venit la manifestare pentru a fi alături de nația sa care suferă și care vrea dreptate și că ideea pentru care se militează, fără hoți, este „o decizie bună”.

„Fără hoți e o decizie foarte bună. Sunt cu totul de acord cu ea. Am venit aici ca să fiu alături de nația mea, asta care suferă și vrea dreptate. (...) Copil înseamnă viitorul țării, a te juca cu soarta copilului, înseamnă a te juca cu soarta țării”, a spus filosoful Mihai Șora la protestul din Piața Victoriei, scrie mediafax.ro.

Citește și: Acuze grave la adresa lui Mălin Bot! „Sandy” Matei lansează bomba! Ce armată ar fi creat jurnalistul

Aproximativ 10.000 protestează, duminică seară, în Piața Victoriei. De asemenea, oamenii prezenți la manifestare au organizat, pentru trei minute, un protest mut.

Oamenii au cântat Imnul Golanilor, Imnul României și pe cel al Europei, în timp ce țineau în aer lanternele telefoanelor.

Citește și: Aceasta este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Rareș Bogdan pentru o emisiune! Ce i s-a mai asigurat în afară de bani

„Restrictii de trafic: Buzești sensul spre Victoriei, bretea Iancu de Hunedoara sens întrare în Piața Victoriei, Bvd. Aviatorilor sensul spre Piața Victoriei, Kiseleff de la Str. Arhitect Ion Mincu sens spre Piața Victoriei”, au anunțat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Până în prezent, nu au fost înregistrate incidente, însă o persoană a anunțat că și-a pierdut copilul, care a fost adus, la scurt timp, de către un polițist.

Citește și: Bun venit în topul milionarilor din tenis! Cine este sportiva din România care a dat lovitura în acest an .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.