Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Final fericit pentru un tânăr: a fost ademenit cu un sărut pasional de o adolescentă de 17 ani și a rămas fără lanțul de aur de la gât

Radu Pop
Pinterest
relatii intime sex

Un tânăr sedus de o adolescentă în vârstă de 17 ani a rămas fără lanțul de aur de la gât, totul prin „metoda îmbrățișarea”, transmite IPJ Suceava. Tânărul a fost ademenit în subsolul unui BAR, iar după mai multe momente de îmbrățișări și săruturi a rămas fără lanțul de aur în valoare de 9.000 de lei.

„Dacă unele metode de înșelăciune și furt impun cel puțin un ,,efort” din partea autorilor prin informarea prealabilă cu privire la istoricul și problemele victimelor, metoda ,,îmbrățișării” reprezintă un mod de acțiune facil și rapid, bazat pe o diversiune de moment și un act infracțional rapid”, a transmis Poliția Suceava.

Polițiștii au exemplificat cu un caz de furt prin această metodă care a avut loc pe 11 aprilie. În jurul orei 20.30, la Poliția orașului Gura Humorului s-a prezentat un bărbat de 28 ani, din comuna Mănăstirea Humorului care a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 20.00, o tânără necunoscută i-a sustras lanțul de aur de la gât.

Cum a acționat tânăra?

„Polițiștii au stabilit că în acea zi, în jurul orei 16.00, tânărul, împreună cu prietenul său au intrat într-un bar din orașul Gura Humorului. Aici au jucat biliard și diferite jocuri mecanice, timp în care au consumat și băuturi alcoolice. În jurul orei 19.00, în bar au intrat patru tinere necunoscute, cu care cei doi au intrat în vorbă. În jurul orei 20:00, trei dintre tinere au plecat din bar, iar a patra a rămas să discute cu bărbatul de 28 de ani.

La un moment dat, cei doi au coborât scările de acces ale barului și au început să se cuprindă și să se sărute. În această conjunctură, profitând de neatenția bărbatului de 28 de ani, tânăra i-a desfăcut lanțul de aur de la gât și i l-a sustras, ulterior plecând.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”. iar în urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Compartimentului Investigații Criminale a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o tânără de 17 ani din orașul Gura Humorului, jud. Suceava.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost recuperat și bunul sustras, respectiv lanțul din aur în valoare de 9.000 de lei, ce a fost predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228, alin. 1 Cod Penal, cu aplicarea art. 113, alin. 3 Cod Penal, cauza urmând a fi soluționată procedural sub supravegherea unității de parchet”, transmite IPJ Suceava, conform svnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.