Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finala Ligii Campionilor se va disputa între Barcelona şi Aalborg

Federatia Romana de Handbal
handbal

Finala ediţiei din acest an a Ligii Campionilor la handbal masculin se va disputa duminică, la Koln (Germania), între echipa spaniolă Barcelona şi formaţia daneză Aalborg, informează AFP.

Barcelona, care luptă pentru cucerirea celui de-al doilea zecelea trofeu din istoria sa în cea mai importantă competiţie continentală, a învins sâmbătă seara, în semifinale, cu scorul de 31-26, formaţia franceză HBC Nantes.

La mai puţin de şase luni după înfrângerea suferită în finala ediţiei 2020, în faţa germanilor de la Kiel, spaniolii beneficiază de o nouă ocazie de cuceri din nou Cupa Europei, după o aşteptare de şase ani, scrie Agerpres.ro.

Aalborg Handbold, aflată la prima participare la un turneu Final Four, a trecut la rândul ei, cu 35-33, de o altă reprezentată a Franţei, Paris Saint-Germain, în cealaltă semifinală.

Este pentru a cincea oară în şase ani când clubul parizian suferă un eşec în Final Four şi va trebui să mai aştepte încă un an pentru a putea spera la câştigarea trofeului.

Dacă Aalborg va reuşi să câştige finala de duminică, va deveni prima echipă daneză care îşi va înscrie numele în palmaresul Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.