Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finală Osaka-Azarenka, la turneul Western & Southern Open de la New York

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătoarele Naomi Osaka (Japonia, 10 WTA) şi Victoria Azarenka (Belarus, 59 WTA) s-au calificat, vineri, în finala turneului Western & Southern Open, la New York. Turneul a fost întrerupt o zi după ce Osaka a refuzat să joace miercuri în semn de protest faţă de violenţele poliţiei americane, anunță news.ro.

Vineri, Osaka (cap de serie 4) a învins-o în semifinale pe sportiva belgiană Elise Mertens, numărul 22 mondial şi favorită 14, scor 6-2, 7-6 (5), în două ore şi un minut. Japoneza a purtat un tricou cu mesajul “Black Lives Matter” la intrarea pe teren.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals

În cealaltă semifinală, Azarenka a trecut de favorita 8, britanica Johanna Konta (15 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-1. Meciul a durat două ore şi 18 minute.

Miercuri, Naomi Osaka a refuzat să dispute, miercuri, partida cu belgianca Elise Mertens, în semn de protest faţă de violenţele poliţiei americane. Ea s-a răzgândit joi, după discuţii cu organizatorii turneului, considerând că întreruperea turneului pentru o zi a atras atenţia lumii asupra problemei nedreptăţii rasiale şi violenţei poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.