Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul presedintelui CJ Buzău, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

justitie

Florin Colgiu, care este finul presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Buzau, Cristinel Bîgiu, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Calarasi la o pedeapsa de 3 ani si 4 luni de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita în dosarul de coruptie al presedintele CJ.

Decizia magistratilor de la Tribunalul Calarasi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit site-ului Tribunalului Calarasi, magistratii au decis ca 'inculpatul Colgiu Florin-Madalin va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv 3 ani închisoare, la care se adauga un spor de o treime din cealalta pedeapsa stabilita, respectiv 4 luni închisoare, având de executat în total 3 ani si 4 luni închisoare si interzicerea pe un an a exercitarii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a C.p.'.

Totodata, instanta mentine arestul la domiciliu al lui Florin Colgiu, dispune confiscarea a 6.500 lei si obliga inculpatul catre stat la plata sumei de 7.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Presedintele suspendat al CJ Buzau, Cristinel Bîgiu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA în decembrie 2014 în parcarea blocului în care locuia luând mita pentru atribuirea unui contract suma de 70.000 de lei, respectiv, 50.000 de lei, intermediarul banilor fiind chiar finul sau, Florin Colgiu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.