Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiona Ferro nu va participa la US Open

https://www.wtatennis.com/
fiona fero

Jucătoarea franceză Fiona Ferro, locul 44 WTA, câştigătoarea primului turneu după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, de la Palermo, nu va participa la US Open, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

"Este o mică accidentare, are un disconfort la o coastă. Fiona a simţit-o încă din semifinalele de la Palermo, dar a reuşit să o ascundă. Nu voia să-şi asume riscuri la Praga şi acum trebuie să efectueze controale. Nu s-a oprit niciodată. Deseori s-a pregătit cu parteneri de antrenament foarte buni în timpul izolării. Dar competiţia este altceva.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Ar trebui să revină la Roma sau la Strasbourg. În orice caz, pe zgură. Sper să poată merge la Roland-Garros dacă turneul este menţinut", a declarat tată sportivei, Fabrizio Ferro.

Fiona Ferro a învins-o, duminică, în finala de la Palermo, pe favorita 4, sportiva din Estonia Anett Kontaveit, locul 20 WTA, cu scorul de 6-2, 7-5, într-o oră şi 43 de minute.

US Open este programat între 31 august şi 13 septembrie. Mai multe jucătoare, între care liderul WTA, Ashleigh Barty, deţinătoarea trofeului, Bianca Andreescu, Elina Svitolina şi Kiki Bertens, au renunţat la grand slam-ul american, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.