Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, despre ping pongul dintre Nicușor Dan și Armand cu parcurile: Reglare de conturi mafiotă

firea

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea spune că cearta dintre Nicușor Dan și Clotilde Armand pe parcuri este bătaie de joc.

„Doamne, Doamne, câtă bătaie de joc la adresa cetătenilor! Azi, Nicusor se ceartă cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurătate, un pericol public! Domnilor imaculați Orban si Barna, nu va luati incompetentii, lenesii si căpusarii bugetelor acasă? În afara contractelor cu firme de consultanță pentru prietenii lor, nu fac nimic! Nimic pentru oameni! Clotilde se laudă că preia la sectorul 1 parcurile care aparțin PMB, iar Nicușor îi transmite să-și vadă de parcurile ei și să nu uite că are și o datorie! Reglare de conturi mafiotă, în marea coalitie de dreapta PNL - USR - Plus, în văzul lumii!! Rusine să vă fie! Așa v-ați certat și pe spitale, și au rămas fără finanțare! Așa v-ați certat și pe termoficare, și oamenii nu au apă caldă, nu vor avea căldură! Așa v-ați certat și pe investiții, iar oamenii de afaceri fug din București, unde s-au blocat toate proiectele, și transferă sume importante de bani în alte mari orașe ale tării și în Budapesta, Sofia, Belgrad etc. Ați mințit, ați manipulat, ați furat! Un experiment politic hidos, făcut pe viața românilor!”, a scris Firea de Facebook.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan îi răspunde lui Clotilde Armand pe tema preluării parcurilor Herăstrău şi Cişmigiu de către Primăria Sectorului 1, transmiţând că nu se pune problema unui astfel de transfer, că aceasta are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi că Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane de lei către PMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.