Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

„Firea e pistol cu apă pe lângă Adrian Năstase” - PMP acuză PNL, USR și PLUS că se văicăresc ca niște 'Goe răsfățați'

Facebook
PMP

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, candidat la primăria Sectorului 1, le-a reproșat duminică, pe pagina sa de Facebook, celor din PNL-USR-PLUS, că se comportă ca niște „Goe răsfățați” în loc să se lupte pentru eliminarea PSD din administrația bucureșteană. Ioana Constantin spune că Traian Băsescu nu s-a plâns că era grea competiția cu Adrian Năstase.

„Văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare. Voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.

Un vot pentru Traian Băsescu e un vot pentru București. Traian Băsescu nu s-a plâns, dragă Nicușor Dan și USR Plus, că era grea competiția cu Adrian Năstase, cu Mircea Geoană, cu mafia aia dură PSD din anii 2000 și 2004. Traian Băsescu s-a bătut și a câștigat alegerile. Traian Băsescu a pus țara asta pe un drum de unde nu au mai putut-o întoarce psd-iștii, oricât s-au străduit. De asta, nu există comparație între voi și Președintele Traian Băsescu. De asta, nu există comparație între noi și voi. Iar Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București. Firea e pistol cu apă pe lângă ce a însemnat Adrian Năstase. Doar că orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării.

Iar noi la PMP am învățat de la Președintele acesta care și-a iubit și își iubește țara să ne luptăm pentru fiecare vot, pentru oameni, pentru România.

Așa că, dragă Nicușor, dragă Clotilde, dragi USR-iști, e competiție! La București, în sectorul 1, în fiecare sector și în fiecare județ. Voturile se câștigă. Meciul se joacă până la final. Bucureștiul tot a fost clădit de oameni care au luptat, nu care au stat și s-au văicărit ca niște Goe răsfățați.

DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta!”, a scris Ioana Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.