Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Paştele este sărbătoarea care ne invită să trecem de la întineric la lumină, de la deznădejde la speranţă, de la moarte la viaţă/ VIDEO

firea

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paşte, în care vorbeşte despre această sărbătoare ca despre momentul ”care ne invită să trecem de la întineric la lumină, de la deznădejde la speranţă, de la moarte la viaţă”.

”Dragii mei, bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Minunea Învierii lui Iisus dăinuie în inimile noastre, ne luminează viaţa şi ne întăreşte credinţa. Paştele este sărbătoarea care ne invită să trecem de la întineric la lumină, de la deznădejde la speranţă, de la moarte la viaţă.

Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu şi spre iubirea aproapelui”, a afirmat, sâmbătă, Gabriela Firea, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a transmis tuturor să se bucure de zilele de sărbătoare: ”Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, fericire şi puterea de a dărui şi de a ajuta semenii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.