Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, revoltată după acuzațiile lui Andrei Caramitru: 'Informații total false referitoare la mine și la soțul meu'. Primarul anunță că îl va da în judecată

Gabriela Firea

Primarul Gabriela Firea a anunțat că îl va acționa în instanță pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat în spațiul public, în legătură cu o presupusă implicare a edilului în interzicerea platformelor de ride-sharing și favorizarea “mafiei taxiurilor din Voluntari”,anunță PMB.

"Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanță cu modul de acțiune politică a reprezentanților USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informații total false referitoare la mine și la soțul meu. Nu am interzis Uber și nicio altă platformă, nu intenționez să fac acest lucru și, oricum, reglementarea acestei activități este apanajul Guvernului, care de altfel a și anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens", transmite primarul general al Capitalei.

Reacția oficială a PSD, la acuzațiile lansate de Klaus Iohannis: Este supărat că România merge bine

Gabriela Firea precizează că nici ea și nici soțul ei nu sunt implicați în niciun fel de activități comerciale în general, prin urmare nici de transport de persoane.

"Este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementării aplicațiilor de tip uber. Prin urmare, atât eu cât și soțul meu am decis să îl acționăm în judecată pe numitul Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedica răspândirea unor astfel de calomnii”, completează Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificările din legea taximetriei care intră în vigoare de joi, că a câștigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele.

"Câștiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, și sictir și PSD-ului. Așa se întâmpla când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toți sunt la fel? Veniți fraților pe 26 Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna", a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Andrei Caramitru a fost demis din funcția de consilier al preşedintelui USR, Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.